Sosuri

Maioneza (pentru conservat mai multe zile)
Sosuri

Maioneza (pentru conservat mai multe zile)

Maioneza (pentru conservat mai multe zile)
Tahini (pasta de susan) - baza pentru halva sau hummus
Sosuri

Tahini (pasta de susan) - baza pentru halva sau hummus

Tahini (pasta de susan) - baza pentru halva sau hummus
Sos de usturoi cu patrunjel proaspat
Sosuri

Sos de usturoi cu patrunjel proaspat

Sos de usturoi cu patrunjel proaspat
Chipsuri sanatos de crocante de casa, la cuptor
Sosuri

Chipsuri sanatos de crocante de casa, la cuptor

Chipsuri sanatos de crocante de casa, la cuptor
Sos de vara racoros cu patrunjel pentru gratare de carne sau peste
Sosuri

Sos de vara racoros cu patrunjel pentru gratare de carne sau peste

Sos de vara racoros cu patrunjel pentru gratare de carne sau peste
House made Salsa tray & chips-salata cu sos salsa, vegetale, branza si smantana pentru chipsuri
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

House made Salsa tray & chips-salata cu sos salsa, vegetale, branza si smantana pentru chipsuri

House made Salsa tray & chips-salata cu sos salsa, vegetale, branza si smantana pentru chipsuri
Pui cu sos olandez si varza de Bruxelles
Sosuri

Pui cu sos olandez si varza de Bruxelles

Pui cu sos olandez si varza de Bruxelles
Piept de pui cu ciuperci si smantana
Sosuri

Piept de pui cu ciuperci si smantana

Piept de pui cu ciuperci si smantana
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse
Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise