Pastele se fierb intr-o craticioara in apa cu sare.
Penne cu carne tocata de pui si mazarePunem 500 ml apa la fiert.
Salata de tortelini si rosii cherrySe caleste in ulei ceapa, usturoi si radacina de ghimbir.
Furnici in copacPeste carnea tocata, adaugam lingura de amidon.
Furnici in copacAtunci cand va raman chiftele, puteti sa pregatiti alta masa cu acestea.
Paste cu chiftele si sosSe pune carnea intr-un vas pe foc.
Scoici umplute cu carneIntr-o tigaie, calim in uleiul incins ceapa taiata marunt.
Lasagna cu foi de casaAceste paste fainoase sunt obtinute din gris de grau dur.
Paccheri umpluti cu carne de curcanIntr-o tigaie cu pereti inalti, se pune uleiul, apoi adaugam morcovul dat pe razatoarea mica.
Lasagna bologneseSe fierb pastele dupa instructiunile de pe ambalaj.
Tort aperitiv BaneasaIntr-un bol se cerne faina si se amesteca cu sarea.
Spirale cu sunca si cascavalPaste (spaghete) cu ton, rosii si busuioc. Curatam usturoiul si il tocam marunt.
Paste (spaghete) cu ton, rosii si busuiocMelcisori de pizza cu foietaj. Lasam aluatul la decongelat. Dam branza pe razatoarea mare, apoi facem un sos amestecand...
Melcisori de pizza cu foietajReteta de coltunasi cu carne de pui, ciuperci si sos de rosii. Cum prepari acasa reteta de coltunasi cu carne de pui,...
Coltunasi cu carne de pui, ciuperci si sos de rosiiPieptul de pui spalat si zvantat, se taie fasii subtiri.
Piept de pui cu susan si taitei de orez