Incalzim cuptorul la 220 de grade C.
Aripioare de pui impanate, la cuptorSe spala dovleceii, se taie in jumatati pe verticala, se scobesc si se scoate mijlocul cu ajutorul unei linguri.
Dovlecei la cuptor cu carnati de casaSe pune la robot miezul de la dovlecei, se adauga cateii de usturoi, ceapa taiata in patru si se mixeaza pana la maruntire...
Omleta cu dovlecei si carnati de casa cruziEste o mancare de sezon cu legume proaspete, ce contine o multime de vitamine, minerale, proteine.
Vinete la cuptor, cu garnitura de orez si legumeSe feliaza vanata pe verticala, se pun feliile in tava de la aragaz in care s-a pus hartie de copt si se dau la cuptor pentru...
Rulouri cu vinete si piept de puiSarmalutele "yalangi", sunt foarte gustoase si apetisante.
Sarmalute in foi de vita cu orez si legume yalangi (arabesti)Taie pieptul de pui in bucati de aproximativ 2 cm.
Kebab de pui in stil mediteraneanCarnea o spalam bine si o taiem bucatele potrivite.
Tocanita de carne cu legume si piure de cartofiPortionam puiul si il uscam cu servetele absorbante.
Pui cu sos garam masalaIntr-un vas cu capac punem usturoiul trecut prin presa, uleiul de masline.
Pulpite de pui cu mancarica de stevie si leurdaReteta de rulada de carne tocata. Rulada de carne tocata reteta simpla. Retete de rulada aperitiv. Aperitive cu carne tocata....
Rulada de carne tocataPunem oasele de vitel la fiert in apa cu sare.
Aspic de legume si oua de prepelitaCarnea se spala si se fierbe pe jumatate intr-un vas cu apa cat sa o acopere si o lingurita de sare.
Drob din carne de vita in crusta de baconPunem piciorul de miel intr-o tava/cratita cu apa (aproximativ 250 ml apa), foi dafin, piper boabe, sare, usturoiul curatat...
Friptura de miel cu cartofi si ghimbirPentru inceput punem la fiert ficatul curatat, in apa fara sare.
Drob de pui cu leurdaReteta de friptura de miel la cuptor. Friptura de miel la cuptor reteta simpla si delicioasa. Cum se face friptura de miel la...
Friptura de miel la cuptorSe spala bine pulpa de miel, apoi se sterge cu prosoape absorbante.
Friptura de mielPipotele si inimile se curata bine si se spala.
Drob de pui in aluat de foietajCarnea spalata se pune in oala pe foc, se fierbe 10 min.
Ciorba de iedPunem intr-o oala carnea de miel spalata bine si portionata (capul l-am pus intreg) cu apa cat sa o acopere si o lingura de...
Bors de mielPentru ca nu am gatit niciodata iepure, in acest an pe Paste, l-am preferat in locul mielului.
Iepure la cuptorIntr-o oala cu apa punem carnea de miel cu tot cu os, foaia de dafin si cateva boabe de piper si o fierbem cca 40 de minute.
Drob de mielCum nu am avut mai mult ficat de pui, am pus doar doi, mititei, la fiert timp de 10 minute.
Drob cu ciuperciFicateii ii fierbi in multa apa rece, la foc mic, inlaturand din cand in cand spuma.
Drob de pui cu smantanaSe pun la fiert maruntaiele de la miel cu apa, sare, piper, foi de dafin.
DrobPentru inceput, se curata coastele de pielite, se taie bucati, se spala bine, si se lasa la scurs pe un servet absorbant.
Supa crema de spanac si coaste de mielCarnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant.
Rulada de miel umpluta cu legumeCoasta de miel se curata de pielita, iar deasupra se indeparteaza carnea de pe os cu ajutorul unui cutit foarte ascutit cam...
Coronita de miel umplutaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajCarnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant.
Friptura de iepure cu legume la cuptorSira spinarii se curata si se asaza intr-un vas incapator, recomandat ar fi unul de inox.
Friptura de mielDupa ce au stat la marinat bucatile de carne pentru ciorba, cca. 48 de ore, se scot din marinada.
Ciorba dulce de mielPartea cea mai grea este sa transezi mielul.
Drob de miel altfelSe portioneaza carnea si se pune la fiert cu apa cat cuprinde.
Ciorba de mielCarnea se spala bine, cu atentie, pentru a nu ramane eventuale fire de par pe carne.
Tocana de ied cu cartofi noi, aromatizata cu menta si lamaitaPentru aluat: se da margarina rece pe razuitoare, se amesteca impreuna cu putina faina.
Placinta taraneascaLegumele se curata si se taie in bucati mari.
Coaste de miel cu legume la CrockPotCarnea se spala, se portioneaza si se pune la fiert in apa rece.
Bors cu carne de mielSe spala si se curata tentaculele, apoi se frig pe gratar circa 5 minute pe fiecare parte si se lasa sa se racoreasca.
Carpaccio de caracatitaCrestam pielea de pe pieptul de rata.
Piept de rata cu sos de zmeura si pere in vin albPrima data tocam julien prazul pe care-l punem la calit in putin ulei.
Piept de gasca cu sos de portocaleCuratam legumele, apoi cartofii, prazul si tulpina apio le taiem cubulete.
Supa crema de somonSe spala, se sterg si apoi li se indeparteaza cotoarele la vinete.
Barcute inamorateSe curata spanacul, oprind numai frunzele sanatoase, apoi se spala in mai multe ape reci.
Mancarica scazuta din spanac verde cu afumaturaCartofii curatati si spalati se pun la fiert in apa cu sare.
Timbale de fasole si spuma de suncaIntr-un bol amestecam carnea tocata cu oul si pesmetul.
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascavalUntul se freaca spuma.
Pui in sos butter lemon cu sote de ciuperciDescopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasaIncearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise