Si cum pasca nu poate lipsi de pe masa de Paste, am inventat o reteta pe gustul meu.
Pasca marmorata (fara aluat)Pentru ca nu am gatit niciodata iepure, in acest an pe Paste, l-am preferat in locul mielului.
Iepure la cuptorDe Paste, am pregatit pentru ai mei cativa morcovi din aluat foietaj.
Aperitiv morcovi pascaliSe pune apa intr-o cratita cu capac.
Spaghete cu rosii, ciuperci si busuiocSe framanta din faina si apa calduta in care am dizolvat sarea si drojdia si lingura de ulei de masline, un aluat elastic.
Pizza cu oua de prepelitaIntr-un castron mare vom amesteca faina, berea, uleiul, sarea si drojdia uscata.
Pizza RegalaSe framanta un aluat din faina si apa calduta in care am dizolvat drojdia si sarea.
Pizza cu cascavalIntai pregatim aluatul-eu l-am pregatit la mixer ptr ca trebuie bine framantat.
Rulouri de pita cu zacusca si branza galbenaCeapa se taie marunt, morcovul se da pe razatoarea mare.
Paste tricolore cu masline si sosPunem spaghetele negre cu cerneala de sepie, intr-o cratita cu apa sarata si fierbem conform instructiunilor de pe ambalaj.
Spaghetti al Nero di Seppia e Frutti di MarePentru a savura aceste paste delicioase cu sos picant de vinete, vom incepe prin a taia cubulete toate legumele proaspat...
Paste cu sos picant de vinetePunem spaghetele intr-o cratita cu apa sarata si fierbem conform instructiunilor de pe ambalaj.
Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocosPunem apa si sare la fiert intr-o oala.
Paste cu ton si dovlecelSe fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj.
Tortelloni cu sos de patlagele galbeneFarfallele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj.
Farfalle cu branza dulce si portocalePastele se fierb conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Farfalle cu rosii coapte si baconCiupercile se spala si se curata, apoi se taie felii.
Paste cu dovlecei si ciuperciDovleceiii spalati, uscati, taiati fasii pe lung, cu cutitul economic, se pun in tigaia cu ulei.
Paste cu dovleceiIn vasul cu ulei, se caleste usturoiul intreg.
Paste cu sos de ciuperci galbioriPieptul dezosat, spalat, se taie cubulete si se soteaza in ulei cu putina apa.
Paste cu piept de puiPunem apa cu sare, unt, coniac si ceapa in cratita si lasam sa fiarba.
Macaroane cu branza si stafideOul de ciocolata se desface in jumatati, cu grija sa nu se strice.
Tort Ou de PasteIn prima faza, cu o zi inainte, am dat parmezanul pe razatoarea mare.
Spaghetti Cacio e PepeSe pregatesc pastele, pentru a le putea lasa putin la uscat.
Paste de casa, cu hribi si baconPrajim feliile de sunca intr-un strop de ulei.
Tagliatelle cu varza creata si suncaSe pune la fiert apa.
Fusilli tricolori picanti cu surimiPestele spalat, uscat, condimentat cu sare si piper, se pune in vasul termorezistent.
Somon cu brocoli, sos de ciuperci si paste cu hriscaSe fierb spaghetele in apa cu sare.
Cosulete din spaghete cu legume si carne tocata in sos de patrunjelSe fierb pastele in apa cu sare.
Spaghete bolognese cu sos de spanac si mentaCarnea de miel se alege si se spala.
Steak de miel carbonaraPentru a prepara reteta spaghete carbonara incepem prin a pune apa cu o lingurita de sare, la fiert.
Spaghete carbonara reţetă cu spanac si carne tocataPastele se fierb intr-o craticioara in apa cu sare.
Penne cu carne tocata de pui si mazarePunem 500 ml apa la fiert.
Salata de tortelini si rosii cherrySe caleste in ulei ceapa, usturoi si radacina de ghimbir.
Furnici in copacPeste carnea tocata, adaugam lingura de amidon.
Furnici in copacReteta de paste cu carne tocata si sos de rosii. Paste cu carne tocata si sos de rosii reteta delicioasa. Retete de paste cu...
Paste cu carne tocata si sos de rosiiAtunci cand va raman chiftele, puteti sa pregatiti alta masa cu acestea.
Paste cu chiftele si sosSe pune carnea intr-un vas pe foc.
Scoici umplute cu carneIntr-o tigaie, calim in uleiul incins ceapa taiata marunt.
Lasagna cu foi de casaAceste paste fainoase sunt obtinute din gris de grau dur.
Paccheri umpluti cu carne de curcanIntr-o tigaie cu pereti inalti, se pune uleiul, apoi adaugam morcovul dat pe razatoarea mica.
Lasagna bologneseSe fierb pastele dupa instructiunile de pe ambalaj.
Tort aperitiv BaneasaIntr-un bol se cerne faina si se amesteca cu sarea.
Spirale cu sunca si cascaval