»

Cuvinte cautate "ciorba-de-vacuta"

Retete culinare
Cuvinte cautate: ciorba-de-vacuta
37 rezultate
  • Ciorba de vacuta

    Carnea se spala si se taie bucati potrivite.Se pune la fiert in apa cu putina sare,se spumeaza daca este nevoie.La jumatatea fierberii

    11 comentarii

  • Ciorba de vacuta in farfurie comestibila

    Ciorba de vacuta in farfurie comestibila

    Mod de preparare pentru ciorba de vacuta: 1.Se taie carnea cubulete si se pune la fiert intr-o oala cu apa si sare.Cand incepe sa fiarba,

    21 comentarii

  • Ciorba de vacuta

    Ciorba de vacuta

    Taiem carnea cubulete, iar zarzavaturile le spalam le curatam si le maruntim (vezi foto). Punem uleiul la incins in oala de ciorba,

    4 comentarii

  • Ciorbica de vacuta

    Ciorbica de vacuta

    1-Se pune carnea taiata cubulete in oala in care vom prepara ciorba, pentru a fierbe. 2-Cand carnea a fiert pe jumatate adaugam si

    3 comentarii

  • Ciorba de vacuta

    Ciorba de vacuta

    Carnea am taiat-o cubulete si am pus-o la fiert cu putina sare. Am spumat bineee – bineee. Cand carnea nu si-a mai lasat spuma, am

    1 comentariu

  • Ciorba de vacuta

    Ciorba de vacuta

    Se pune carnea taiata bucati, la foc potrivit, in putina apa cu ulei. Se lasa se se patrunda cam 10 minute dupa care se adauga legumele

    1 comentariu

  • CIORBA DE VACUTA

    CIORBA DE VACUTA

    1.Se taie carnea cubulete si se pune la fiert intr-o oala cu apa si sare.Prima apa o schimb intotdeauna 2.Se adauga ceapa tocata marunt

    9 comentarii

  • Ciorba de vacuta

    Ciorba de vacuta

    Carnea de manzat o taiem cuburi mici, o punem in oala pentru ciorba, in putin ulei si o calim pina isi schimba culoarea.Astfel carnea

    1 comentariu

  • Ciorba de vacuta

    Ciorba de vacuta

    Se pune carnea la fiert intr-o oala. Se spumeaza cand incepe sa fiarba. Cand este fiarta supa, se strecoara si se taie bucati mici din

    0 comentarii

  • Ciorba de vacuta

    Ciorba de vacuta

    Carnea se spala si se taie cubulete potrivite care se pun la fiert in apa rece. Cand incepe sa faca spuma se scot cubuletele de carne

    9 comentarii

  • Ciorba de vacuta

    Ciorba de vacuta

    Carnea se curata, se spala, se portioneaza si se pune la fiert in apa cu sare. În timpul fierberii se spumeaza si se adauga ceapa curatata,

    25 comentarii

  • Ciorba de vacuta

    Ciorba de vacuta

    Se spala foarte bine osul de aschii. Se pune la fiert osul taiat in 2-3 bucati in apa cu sare cat sa-l acopere. Se lasa sa fiarba pana

    1 comentariu

  • Ciorbita de vacuta

    Ciorbita de vacuta

    Se pune la fiert carnea de vacuta in apa rece cu 1/2 lingura vegeta. Cand este aproape gata, se adauga ceapa taiata in 6, morcovii si

    1 comentariu

  • Ciorba de vacuta

    Ciorba de vacuta

    Se spala foarte bine osul de aschii. Se pune la fiert osul taiat in 2-3 bucati in apa cu sare cat sa-l acopere. Se lasa sa fiarba pana

    18 comentarii

  • Ciorbita de vacuta cu legume

    Ciorbita de vacuta cu legume

    Am fiert carnea separat si intr-o cratita am calit ceapa cu putin ulei de masline, apoi am adaugat carnea si restul legumelor impreuna

    4 comentarii

  • Ciorba de vacuta

    Ciorba de vacuta

    Carnea am taiat-o si am pus-o la fiert timp de 1 h, spumam la nevoie. Pentru ciorba de vacuta, aleg acelasi tip de carne pentru ca

    0 comentarii

  • Ciorba de vacuta cu tarhon

    Ciorba de vacuta cu tarhon

    Incerc, pe cat posibil, sa nu treaca nicio saptamana fara o ciorba buna si calda. Obicei deprins din copilarie, cand masa de pranz se

    10 comentarii

  • Ciorba de vacuta

    Ciorba de vacuta

    In primul rand mi-am tocat legumele si carnea cuburi. Carnea am pus-o la fiert ca stiam ca ii trebuie mult sa fiarba. Dupa ce mi s-a

    1 comentariu

  • Ciorba de vacuta cu legume si smantana

    Ciorba de vacuta cu legume si smantana

    Ciorba de vacuta este o ciorba preferata de toti membrii familiei, fiind bogata in legume. Gasindu-se la noi toate legumele in tot timpul

    0 comentarii

  • Ciorba de vacuta

    Ciorba de vacuta

    Carnea o taiem cubulete si o punem la fiert in apa rece cu sare. Intre timp tocam legumele, le punem la calit circa 10 minute, dupa

    2 comentarii

  • Ciorba din oase de vacuta cu perisoare

    Ciorba din oase de vacuta cu perisoare

    Se tin oasele in apa rece 15-20 minute sa iasa bine sangele, apoi se pun la fiert in 4 litri de apa rece cu putina sare. Cand clocoteste

    15 comentarii

  • Ciorba de vacuta ca la mama

    Ciorba de vacuta ca la mama

    Se spala carnea,se taie cubulete si se pune la foc.Se lasa pana da in clocot si iese spuma,se ia de pe foc si se schimba apa. Dupa 5-10

    2 comentarii

  • Ciorba taraneasca de vacuta

    Ciorba taraneasca de vacuta

    Taiem carnea in cubulete mici si o punem la fiert. Eu am fiert-o in "oala minune" timp de 40 de minute. Apoi adaugam ceapa, morcovul,

    0 comentarii

  • Ciorba de vacuta

    Ciorba de vacuta

    Se pune la fiert carnea, si cand este aproape fiarta se pune zarzavatul taiat buculete, ceapa si se mai lasa la fiert, cand este aproape

    2 comentarii

  • Ciorba de vacuta

    Ciorba de vacuta

    Carnea de vita taiata bucatele se pune la foc in 2 litri de apa cu sare si se aduna spuma la nevoie. Zarzavatul curatat, spalat, taiat

    1 comentariu

  • Ciorba de vacuta simpla si extrem de gustoasa

    Ciorba de vacuta simpla si extrem de gustoasa

    Se taie carnea bucatele cam de marimea unei perisoare si se pune la fiert cam o ora. Dupa ce se ia spuma, se adauga legumele si se lasa

    0 comentarii

  • Ciorba de vacuta

    Ciorba de vacuta

    Se pune la fiert carnea, si cand este aproape fiarta se pune zarzavatul taiat buculete, ceapa si se mai lasa la fiert, cand este aproape

    0 comentarii

  • Ciorbe si borsuri celebre din bucataria romaneasca

    Ciorbele romanesti sunt absolut delicioase, nu este de mirare ca au devenit intr-atat de populare. Ne-am gandit ca pentru aceasta vreme racoroasa este perfecta o ciorba romaneasca, sanatoasa si care te incalzeste instantaneu.

    38 comentarii

  • Cele mai gustoase mancaruri romanesti

    Saptamana trecuta, v-am intrebat, prin intermediul TPU.ro, asa: “Daca ati avea un musafir din strainatate, ce mancaruri traditionale romanesti i-ati oferi?”. Am cules raspunsurile voastre si am aflat niste lucruri foarte interesante.

    30 comentarii

  • Dieta cu pepene galben - cum slabesti 5 kilograme in 5 zile

    Pepenele galben este un fruct  sarac in calorii (aproximativ 30-40kcal la 100g), care provin in principal din zaharuri. In acelasi timp, este o sursa excelenta de vitamina C si vitamina A, are un continut important

    4 comentarii

  •   1   2 »
Revista blogurilor
 Abonare newslettere
Vrei sa primesti retete si sfaturi culinare pe email de la Gustos.ro? Spune-ne numele si adresa ta de e-mail:
Sunt de acord ca datele mele personale sa fie stocate si folosite pentru a primi noutati si oferte comerciale.
Va asiguram ca informatiile dumneavoastra vor fi pastrate in siguranta si in orice moment va puteti schimba opinia facand click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricarui e-mail pe care il primiti de la noi.

Paine dietetica fara faina
Paine dietetica fara faina

Incalzim cuptorul la 180 de grade C, coacere  sus jos si nu turbo.Pregatim o tava de chec o tapetam cu hartie de copt. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
15 min
Aluaturi si Foietaje
File de peste in sos picant cu legume
File de peste in sos picant cu legume

Intr-o tigaie se pun 2 linguri de ulei sa se incalzeasca, se prajesc ceapa si ardeii, apoi treptat celelalte legume se calesc putin.

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne