Reteta de taitei de casa. Cum faci taitei de casa, reteta simpla si usor de preparat.
Taitei de casaPregatim sosul.
Paste cu sos de sfecla rosieSe fierb pastele 3 minute in apa clocotita, apoi se scurg.
Paste chinezesti cu pui si legumePastele se pun la fiert conform indicatiilor de pe ambalaj.
Spaghete cu kaizer si legume la cuptorSe amesteca bine carnea tocata (amestec sau de care preferat) cu verdeata tocata marunt.
Spaghetti cu sos si chiftelutePunem intr-o oala apa cu un praf de sare sa fiarba si cand da in clocot, scufundam cuibuletele de taitei in spumiera.
Cuiburi din paste cu legume aromateMacaroanele se fierb al dente in apa cu sare.
Macaroane taranestiSe fierbe intr-o craticioara apa cu un praf de sare si un strop de ulei.
Cuibulete de fidea delicioase si aromateSe fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj.
Paste cu carne tocata de pui si mozzarelaSe scufunda spaghetele in apa cu sare care clocoteste si lasam sa fiarba atat cat este indicat pe pachet.
Spaghete picante cu afumatura si casIntai pregatim lintea-o clatim si o fierbem aparte aproximativ jumatate de ora -ea trebuie sa fie al dente.
Bolognez veganPentru aluat: se spala bine cartofii cu tot cu coaja.
Gnocchi din cartofi mov, cu ghebe sotate si cipsuriIntr-un bol punem apa si plicul de drojdie si lasam asa cca. 1-2 minute pana se inmoaie drojdia.
Pizza cu nuci, pere si gorgonzolaSe dizolva drojdia in apa amestecata cu laptele, ambele caldute, apoi se adauga sarea.
Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarinSe pune apa intr-o cratita cu capac.
Spaghete cu rosii, ciuperci si busuiocSe framanta din faina si apa calduta in care am dizolvat sarea si drojdia si lingura de ulei de masline, un aluat elastic.
Pizza cu oua de prepelitaIntr-un castron mare vom amesteca faina, berea, uleiul, sarea si drojdia uscata.
Pizza RegalaSe framanta un aluat din faina si apa calduta in care am dizolvat drojdia si sarea.
Pizza cu cascavalIntai pregatim aluatul-eu l-am pregatit la mixer ptr ca trebuie bine framantat.
Rulouri de pita cu zacusca si branza galbenaCeapa se taie marunt, morcovul se da pe razatoarea mare.
Paste tricolore cu masline si sosPunem spaghetele negre cu cerneala de sepie, intr-o cratita cu apa sarata si fierbem conform instructiunilor de pe ambalaj.
Spaghetti al Nero di Seppia e Frutti di MarePentru a savura aceste paste delicioase cu sos picant de vinete, vom incepe prin a taia cubulete toate legumele proaspat...
Paste cu sos picant de vinetePunem spaghetele intr-o cratita cu apa sarata si fierbem conform instructiunilor de pe ambalaj.
Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocosPunem apa si sare la fiert intr-o oala.
Paste cu ton si dovlecelSe topeste ciocolata si se incorporeaza cate putin, untul.
Tort cu ciocolata si caiseSe mixeaza albusurile cu 150 gr zahar si 6 linguri de apa.
Prajitura usoara cu caise si zmeura