Untul la temperatura camerei se amesteca energic cu cele doua tipuri de zahar.
Tort de zapada, cu nuca si crema de cafeaDin cele 100 g de cafea boabe se pastreaza cca. 5-6 boabe ptr decor, apoi restul se macina fin.
Tiramisu cu dulceata de dovleacBatem ouale si adaugam faina, praful de sare si esenta de vanilie.
Clatita germana cu miere si fructeSe face un sos omogen din mustar, ulei, condimente, miere si sosul de soia.
Coaste de porc glazurateVarza rosie se curata, apoi se scot cca. 12 bucati de frunze.
Sarmale din varza rosie cu carne de puiAmestecam drojdia cu zaharul pudra si laptele caldut.
Impletitura cu mereDrojdia impreuna cu zaharul o dizolvam in putin lapte caldut si o lasam 10 minute acoperita.
Tarta cu ceapaDrojdia se inmoaie in laptele caldut.
Katzenaugen (ochi de pisica)Reteta prajiturii Valurile Dunarii, adica „Donauwelle” pe limba germana, este relativ noua.
Prajitura Valurile DunariiSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseCum se congeleaza spanacul, metoda simpla si usoara.
Cum se congeleaza spanacul