Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari.
Pui cu ciuperci si sos de piper verdeSe spala bine oaselele afumate si se pun la fiert .
Ciorba ardeleneasca de oase afumateAvem nevoie de o tava de 35 x 30 cm.
Prajitura cu gem de caise si bezeaPentru mini tarte se cerne faina intr-un castron, se face o adancitura si adaugam ingredientele.
Minitarte cu spuma de mazareSe pun la fiert in cca 3-4 l de apa cu un praf de sare, aripioarele curatate si spalate.
Ciorba de aripioare, cu spanac verdePestele curatat se pune la marinat pentru cel putin 30 min, impreuna cu continutul plicului de condiment lichid.
Lup de mare cu legume si orez negruPestele se curata bine de solzi, de intestine si branhiile de la cap.
Bors de pesteMacaroanele se fierb al dente in apa cu sare.
Macaroane taranestiFasolea se curata si se taie sau rupe in bucati.
Zama de pastai cu afumaturaDe cate ori gatesc mancare cu rata, intodeauna fac si o supa sau o ciorba, folosind aripile si spinarea.
Supa de rata cu legumeSe amesteca ingredientele pentru blat, apoi se toarna in forma circulara cu inel detasabil.
Cheesecake cu budinca de perle de tapioca fierte in suc de rodie, piure de kaki si frisca cu iaurtSe fierbe intr-o craticioara apa cu un praf de sare si un strop de ulei.
Cuibulete de fidea delicioase si aromateSe curata legumele si se spala, cartofii si dovlecelul se taie cubulete mici, zarzavatul se taie jumatate.
Supa de legume cu iaurt si oua de prepelitaSe clateste lintea si se pune la fiert cu apa, se trag doua clocote, se arunca apa.
Supa de linteSe portioneaza cocoseii si se pun la fiert cu apa; se adauga cartofii taiati cuburi, gogonelele tocate.
Tocana de cocosei americaniSe pune branza dulce intr-un vas; peste ea se adauga laptele dulce, potisa in amestec cu faina.
Gogosi cu branza dulce si potisa1. Intai se pune intr-un ibric la fiert o cana de apa si cand da in clocot se pun perlele de tapioca la fiert.
Rulada cu blat de cafea si umplutura de gem de gutui cu perle de tapiocaJumatate de ceasca de cus-cus se opareste cu 3/4 ceasca de apa fiarta, se adauga un strop de ulei de masline.
Rotite din vinete umpluteSe curata zarzavatul, se taie marunt si se pune la fiert, acoperit de apa cu un praf de sare.
Supa crema cu chimen si galusti pufoase cu spanac si morcovSe curata si se spala toate legumele, apoi se taie cuburi.
Supa de cartofi cu legumeToate aceste ingrediente se pun in blender si se paseaza pana se obtine o pasta.
SmoothieSe pune la fiert tacamul de pui intr-o oala de 3 litri pentru supa, cu apa si putina sare.
Supa de rosii cu pui, fidea si crutoaneIntr-o oala se pune apa rece si se adauga pieptul de pui spalat.
Supa de rosii cu galuste pufoase de grisPrazul si ceapa se curata, apoi se taie rondele si se pun la calit in putin ulei si apa.
Mâncare de ciuperci pleurotus cu prazLegumele se curata, se toaca marunt si se pun la calit in putin ulei.
Ciorba de pui radauteana1.Se prepara 2 foi de prajituri din cate 2 albusuri batute spuma tare cu un praf de sare, cu zaharul, pana se intaresc.
Prajitura cu umplutura de dulceata de cirese si perle de tapiocaSe pune intr-o craticioara untul cu zaharul si se topesc la bain marie sau pe foc mic.
Briose cu bananeSe scufunda spaghetele in apa cu sare care clocoteste si lasam sa fiarba atat cat este indicat pe pachet.
Spaghete picante cu afumatura si casSe portioneaza carnea, se unge cu sare si ierburi aromate.
Mancarica de ceapa cu rata la Crock PotSe taie pieptul in doua, se unge cu ulei, se freaca cu sare, dar si mirodenii pentru o crusta frumoasa.
Piept de curcan cu vin alb, mirodenii si portocalaSe portioneaza carnea si se pune la fiert cu apa cat cuprinde.
Supa de vitelSe pun la fiert, intr-o oala incapatoare cu capacitate de 6 l, tacamul de curcan impreuna cu apa.
Ciorba de curcanSe incinge un strop de ulei si se rumeneste un pic afumatura, apoi se scoate.
Supa crema de fasole pastai, cu spanac si afumaturaSe mixeaza margarina moale, la temperatura camerei, cu zaharul si zaharul vanilat.
Prajitura cu blat fraged si crema de cocos1.Cotletele se spala si se zvanta, apoi se face cu un cutit ascutit, in partea superioara, cate o taietura.
Cotlete de porc umplute cu amestec de legume si kaizer afumatLintea rosie se pune la fiert in 500 ml apa cu un praf de sare si legumele curatate si taiate marunt.
Supa crema de linte cu chipsuri din fulgi de meiSe alege creierul de porc de cheagurile de sange, apoi se opareste 10 minute in apa clocotita cu putina sare si o lingurita...
Creier de porc cu ceapaCarnea o portionam in cubulete mici pe care le rumenim putin, pe toate partile, in ulei sau unt.
Ciorba taraneasca de porc cu varza murataCarnea tocata am amestecat-o intr-un castron cu ou, orez, putin cimbru uscat, sare si piper.
Ciorba cu perisoare la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiuneCarnea de pui si legumele curatate se introduc in Crock-Pot Express Multicooker cu gatire sub presiune.
Ciorba de pui radauteana la Multicooker Crock-Pot ExpressPentru inceput seteaza Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune pe modul BROWN/SOTE.
Escalop de vita la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiunePentru inceput conecteaza Multicooker-ul Crock-Pot Express la curent, apoi selecteaza programul BROWN/SAUTE.
Ciorba de iepure la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiuneSpalati carnea de vita, o stergeti cu niste servetele.
Friptura de vita cu vin la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiuneFicateii ii spalati bine, indepartati toate pielitele si ii puneti intr-o sita la scurs.
Ficatei de pui cu ardei copti la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiuneParliti pulpele pe flacara aragazului de puf, le spalati bine.
Ciorba de pui cu rosii si taitei la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiunePornim cuptorul la 250 grade C.
Halloween pumpkin and chocolate cakePregatim o tava cu dimensiunea de 30/40 cm. sau doua mai mici de 15/20 cm.
Tarta cu legumele toamneiPornim cuptorul la treapta medie.
Prajitura cremoasa cu dovleac si paste, desert perfect de toamnaCuratam pastarnacul de coaja, il spalam si il tăiem in fasii potrivit de mari.
Supa crema de pastarnac si fasole, o supa perfecta de toamnaReteta de spuma de capsuni. Spuma de capsuni cu albusuri gatite. Reteta de spuma de capsuni cu bezea italiana. Retete cu...
Spuma de capsuniReteta de gem de cirese fara conservanti. Gem de cirese retea simpla si usor de preparat.
Gem de cireseDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor