De inspiratie italiana, frittata este o omleta la cuptor, care poate fi imbogatita cu ce ingrediente preferati: diverse...
Frittata cu LegumeEste simplu de făcut şi este foarte gustoasă. Crema este răcoroasă şi uşoară, adică numai potrivită pentru aceste...
Tartă fantezie cu vişineAcest minunat si usor de preparat care seamana cu pizza italieneasca vine din insula Kimolos - o micuta insula greceasca din...
Ladenia - Pizza greceascaVa invitam la o degustare cu branza Aurie de Saschiz, la piata Slow Food de la Earth Market/Targul Taranului (ARK, Bursa...
Invitatie la panel de degustare, cu branza Aurie de Saschiz, de la Grupul de Initiativa Radu Anton RomanA venit primavara si ne bucuram de legumele sanatoase din aceasta perioada. Printre acestea se numara si spanacul, care este...
Arome de primavara: Sufleu de spanac si usturoi verdeAceasta reteta de rulada de pui se gateste usor si iti ia 15 minute, timp in care se fierb si spaghetele. Pe langa faptul ca...
Reteta rapida de pui cu spaghete si sos albNucile imi plac la nebunie in orice reteta, dulce sau sarata, iar in checul acesta se simte pregnant gustul lor. Consistenta...
Chec cu nuci si malaiEste un aperitiv din bucataria franceza, foarte delicios si usor de facut.
Aperitiv cu foietaj si maslineVa prezentam o supa de dovleac in stil grecesc, pe numele ei "Mamas soupa me nerokolokytha", dulceaga, inedita si delicioasa.
Supa de dovleac a la MamaSărbătorile pascale se apropie cu paşi repezi iar primăvara şi-a intrat în drepturi. Meniul nostru începe să fie...
Paste integrale cu sos de legume şi gălbioriPrin piete gasesti deja spanac proaspat, asa ca profita de el si foloseste-l in cat mai multe retete. Reteta de fata - ...
Cartofi dulci si spanac la cuptorDe Pasti, Good Food iti propune un meniu festiv, pe care sa-l savurezi alaturi de cei dragi.
Good Food de apriliePregatirile de nunta la Palatul Buckingham sunt in toi, pentru ca pe 29 aprilie va avea loc ceremonia de casatorie a...
Meniul si torturile de la nunta Printului WilliamÎn perioada 15-18 martie, în cadrul competiţiei internaţionale au participat 28 de ţări din Europa, Rusia şi Asia....
Locul 3 pentru România la Competiţia Culinară Internaţională de la EcateringburgPrietenii de la Hochland organizează un concurs pe Facebook, la care poţi câştiga unul dintre cele 30 de premii constând...
Cel mai gustos şi mai arătos sandwich cu brânză e premiat de HochlandStiai ca poti sa folosesti otetul balsamic pentru multe alte feluri decat pentru o salata?
Minunatii culinare cu otet balsamicGhimbirul este unul dintre cele mai versatile mirodenii ale bucatariei, deoarece poate fi folosit atat in deserturi, cat si...
Prajitura cu lime si ghimbirÎn ultima vreme toată lumea a început să se preocupe mai mult de siluetă, deci şi de dietă. Aşa că pâinea din...
Chifle din făină integralăO reteta simpla si delicioasa de vinete umplute cu branza si legume, pe numele sau grecesc "Agioritiki Melizanes".
Vinete umplute ca la Muntele AthosBiancomangiare sau blanc manger este un desert originar din Franta care a patruns in Italia in secolul XII iar acum este...
Biancomangiare - desert fin cu migdaleVa prezentam o reteta delicioasa si dietetica, Salata Nicoise. O salata clasica frantuzeasca, somon afumat si multe legume...
Salata NicoiseA sosit primavara si o data cu ea simtim nevoia de a consuma cat mai multe vitamine. Va propun astazi sa incercati o...
Supa crema de telinaCiupercile sunt atat de bune, gatite in orice fel. Aceasta reteta de supa crema este una rapida si mult mai simplificata fata...
Supa crema de ciuperciIntr-una din calatoriile mele la Sfantul Munte am mancat aceasta "Agioritiki soupa pantzari" - Ciorba de sfecla rosie ca la...
Ciorba de sfecla rosie ca la Muntele AthosIn Good Food de martie te invitam sa fii pregatit sa primesti vizite neasteptate chiar si in timpul saptamanii. In acest...
10 aperitive excelenteVara avem motive în plus ca să ne schimbăm pe cât posibil dieta. Renunţăm la mâncarea grea şi ne...
Musaca de cartofi cu legume (de post)Cine a zis ca postul nu poate fi gustos inseamna ca nu a gatit una din retetele Good Food! Incearca un risotto...
Risotto primaveraCu mare placere va invitam la incursiunea in lumea gustului cu unul dintre cei mai buni 50 de bucatari ai lumii, cotat cu 3...
Invitatie - Intalnire cu un bucatar de 3 stele Michelin, Juan AmadorEste important sa mentineti un echilibru in dieta si sa faceti alegerile potrivite in legatura cu ceea ce mancati. Fiecare...
Cum sa mentii o nutritie sanatoasa si echilibrata zi de ziCiupercile sunt alimentele ideale in perioada postului asa ca foloseste-le cu incredere. Incearca din Good Food de martie o...
Stii care sunt cele mai gustoase ciuperci?Diversifica retetele de post si incearca salate pe baza de paste. Atat in editia de martie a revistei Good Food cat si pe...
Paste mediteraneene cu busuiocPentru că primăvara şi-a intrat în drepturi şi a început şi postul, am să vă propun o reţetă foarte simplă,...
Supă cremă de guliiDin insorita insula Creta ne vine ideia acestei minunate prajituri: Ioannas cheesecake me portokali. Si daca tot prin...
Prajitura greceasca cu branza si portocale a la IoanaFie ca tii post, fie ca doresti sa tii o dieta vegana, iti prezentam cateva informatii despre dieta fara produse de origine...
Nutritia in perioada postului si in dieta veganaDaca este sezonul portocalelor si le gasim pe toate tarabele, ar fi bine sa profitam de acest fruct minunat. Astazi va propun...
Prajitura cu portocalaVa prezentam o reteta delicioasa pentru deserturi frantuzesti celebre. Delectati-va cu aceasta reteta de Croissant si Pain au...
Croissant & Pain au ChocolatDe cateva saptamani m-am apucat serios de sport si automat am inceput sa gatesc mai dietetic. E a doua oara cand fac ciorbita...
Ciorba de legumePentru fagarasenii de origine si bucuresteni, în 12 si 13 martie a.c. Tara Fagarasului vine la Earth Market/Târgul...
Slow Food Tara Fagarasului descaleca la BucurestiIn luna lui martisor iti propunem un meniu sanatos, cu ingrediente proaspete si gustoase. Prepara salate sub 500 de calorii,...
A aparut Good Food de MARTIE!La Good Wine, un vin bun merge mana-n mana cu o mancare delicioasa. In perioada 11-13 martie, echipa Good Food se muta la...
Good Food gateste la Good WineSuntem în luna martie. Deşi zilele acestea vremea este încă destul de capricioasă, nu trebuie să ne facem probleme....
Calcan cu migdale şi sos de legumeAceste sarmale delicioase, Lahano Dolmadakia (Dolmathes), se fac atat vara cat si iarna in Grecia. Cei vegetarieni pot sa le...
Sarmale in foi de varza pe stil grecescCupa Moldovei in Gastronomie se va desfasura la Iasi in perioada 4-6 martie, la hotel Unirea (Piata Unirii), asa ca va...
Cupa Moldovei în GastronomieUn desert foarte fin cu o aroma pregnanta de lamaie, este ideal pentru micul nostru dejun alaturi de o ceasca de cafea, ceai...
Chec cu friscaReteta aceasta este una mai speciala pentru ca am folosit cele mai bune paste, cu ou. Si pentru ca in aceasta reteta pastele...
Paste cu varza de bruxelles la cuptorVa prezentam o reteta greceasca deosebit de gustoasa: Elliniki pilafi (Rizotto) me garídes kai myrodika, cum numai Papa...
Pilaf grecesc cu creveti si ierburiAşteptăm primăvara şi mărţişoarele. Ne dorim măcar o rază de soare, un mic ghiocel care să ne vestească...
Gaufres au chocolatDaca sunteti in lipsa de idei va propun o reteta de friptura de porc altfel, cu sigurnata o sa va incantati musafirii.
Friptura de porc cu miereIncepand cu 4 martie va fi disponibila pe piata cea mai noua editie a revistei Good Food. Ti-am pregatit martisoare culinare...
Cina rapida si sanatoasa: Salata cu ficatei calzi de puiVa prezentam o reteta greceasca delicioasa, sofisticata si usor de preparat. In limba greaca s-ar spune: "Kolokythas souflé...
Sufleu de dovlecei a la Papa GheorghiuAvem placerea sa v-o prezentam pe Dika Pascu, o persoana cu talente culinare deosebite, care suprinde unele dintre cele mai...
Interviu cu Dika Pascu - arta si fotografie culinara
Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise